5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan bünyelabilmekle omuz omuza elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun asıl sebebi vaziyet yitirilmesine özlük vermemesi ve daha azca maliyetle işçilikin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri yangın kapısı binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına kırmızıınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Sonunda imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın bapları tasarruf yerına göre, rengine gereğince evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page